izraelikonyha.blogspot.com
A mi izraeli konyhánk: padlizsánleves bulgurral és joghurttal
2015.06.10. 22:00
A padlizsánból rengeteg étel készül, főleg a balkáni és mediterrán térségekben. Itt Izraelben is talán a legkedveltebb és legelterjedtebb zöldség. Kiváló előétel, saláta, kirántva, kisütve, vagy rakottan, jó főzeléknek, de töltve, és párolva, padlizsánkrémként, vagy paradicsommártással, illetve körítésként is kitűnő. E heti receptünk az izraelikonyha.blogspot.hu jóvoltából.
A mi izraeli konyhánk: variációk kaszinótojásra
2015.06.03. 23:00
Az izraeli MasterChef tavalyi évadjában egy nyolcvan év körüli magyar zsidó bácsi a kaszinótojással jutott át a selejtezőn, jogosan elbűvölve vele a zsűri séfjeit, akik az egekig dicsérték az itt újdonságnak számító alapötletet. E heti receptünk az izraelikonyha.blogspot.hu jóvoltából.
▼ Korábbi cikkek