Rosenstein szakácskönyv
A nagymama ünnepi receptje: marhahúsleves maceszgombóccal
2023.04.07. 11:20
“A mondás úgy tartja, minden sikeres férfi mögött áll egy nő. Én ebből a szempontból is szerencsésnek mondhatom magam, mert az én sikereimhez immár öt fantasztikus nő járul hozzá.” Részlet a Rosenstein szakácskönyvből egy maceszgombócleves recepttel.
A nagymama ünnepi receptje: marhahúsleves maceszgombóccal
2016.02.04. 15:00
“A mondás úgy tartja, minden sikeres férfi mögött áll egy nő. Én ebből a szempontból is szerencsésnek mondhatom magam, mert az én sikereimhez immár öt fantasztikus nő járul hozzá.” Részlet a Rosenstein szakácskönyvből egy maceszgombócleves recepttel.
Rosenstein szakácskönyv – Pesztós pisztráng
2015.02.04. 23:00
Rosenstein Róbert szereti kivenni a részét egy étel elkészültének minden fázisából. “Sokszor végiggondolom egy-egy fogás tálalását, és amikor csak lehet, ehhez is igyekszem kreatívan hozzáállni.” Most a fiatalabbik Rosenstein pesztós pisztráng repectjét olvashatják.
Minden kóser, ami jó! – Sólet
2015.01.14. 23:00
“Nem mindig tudtunk kóser módon étkezni – mint sok minden más, ez is a kor sajátossága volt. Talán ennek is tudható be, hogy az anyai nagyanyám azt a sajátos „védekező mechanizmust” találta ki és hagyta rám, ami így szól: Minden kóser, ami jó!” Részlet a Rosenstein szakácskönyvből egy sólet recepttel.
Rosenstein szakácskönyv: Ludaskása
2015.01.07. 23:00
Három generáció receptjeit tartalmazza a Rosenstein Tibor és Róbert által jegyzett szakácskönyv, amely nemrég jelent meg a Kossuth Kiadónál. Apa és fia együtt működtet egy éttermet, és elmondásuk szerint nyitottak a modernizációra, de fontos, hogy az ételük íze „rosensteines legyen”. Hogy mit is jelent ez? A következő hetekben megtudhatják az itt közzétett receptekből.
▼ Korábbi cikkek