Rosenstein szakácskönyv: Ludaskása
Három generáció receptjeit tartalmazza a Rosenstein Tibor és Róbert által jegyzett szakácskönyv, amely nemrég jelent meg a Kossuth Kiadónál. Apa és fia együtt működtet egy éttermet, és elmondásuk szerint nyitottak a modernizációra, de fontos, hogy az ételük íze „rosensteines legyen”. Hogy mit is jelent ez? A következő hetekben megtudhatják az itt közzétett receptekből.
„Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. A hagyományos vendéglátásban érzem otthon magam, a hagyományos ételeket és ízeket képviselem.
Persze tudom, haladni kell a korral, felnőtt egy új vendég generáció, amely egyre kíváncsibb és igényesebb. Ezért aztán a modernizációt, a friss irányokat már Robi fiamra bízom. Arra azonban közösen ügyelünk, hogy minden ételünk íze – akárhonnan jöjjön is az ötlete – »rosensteines« legyen.
Kettőnk legkedvesebb ételei mellett bepillantást nyújtunk a privát hétköznapjainkba, és közreadunk egy csokorra valót azokból a receptekből is, amelyeket immár egyre gyakrabban készítünk el odahaza a lányokkal együtt. Mert akárcsak én egykor, már ők is sokszor ott sürgölődnek a konyhában a fazék körül, és kérdezik tőlem, hogy »Papa, ma mit fogunk főzni?«.”
Rosenstein Tibor
A könyv kedvezménnyel megvásárolható magyar és angol nyelven is a Kossuth kiadó webáruházában!
Zsidónak lenni nem kerül pénzbe, a zsidó média viszont nincs ingyen.
Támogasd te is Magyarország egyik legolvasottabb zsidó lapját, a Kibic Magazint!
